Перспективи використання зеленої гречки у виробництві йогуртів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Показано, що зелена гречка містить широкий комплекс вітамінів, мінералів, антиоксидантів, що зміцнює імунну систему, покращує травлення
Green buckwheat has been shown to contain a wide range of vitamins, minerals, and antioxidants, which strengthens the immune system and improves digestion

Опис

Бібліографічний опис

Гойко, І. Перспективи використання зеленої гречки у виробництві йогуртів / І. Гойко, Г. Варданян // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 7–11 квітня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 1. – C. 17.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в