Перспективи використання зеленої гречки у виробництві йогуртів
Вантажиться...
Файли
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Показано, що зелена гречка містить широкий комплекс вітамінів, мінералів, антиоксидантів, що зміцнює імунну систему, покращує травлення
Green buckwheat has been shown to contain a wide range of vitamins, minerals, and antioxidants, which strengthens the immune system and improves digestion
Green buckwheat has been shown to contain a wide range of vitamins, minerals, and antioxidants, which strengthens the immune system and improves digestion
Опис
Бібліографічний опис
Гойко, І. Перспективи використання зеленої гречки у виробництві йогуртів / І. Гойко, Г. Варданян // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 7–11 квітня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 1. – C. 17.