Інновації: класифікація та особливості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Навчальний посібник розкриває пріорітетні напрямки інновацій у промисловому та крафтовому виробництві сучасного асортименту високоякісних продуктів, зокрема з використанням локальних сировинних ресурсів. Особливу увагу зосереджено на удосконаленні існуючих або розроблені нових технологій переробки м’яса, молока та продуктів бродіння і виноробства. Представлено характеристику і вимоги до сировини, систематизовано асортимент харчових продуктів, а також розглянуто основне технологічне обладнання, призначене для забезпечення ефективного проведення виробничих процесів. Інформація, яка міститься в представленому виданні, дозволяє поглибити знання із технологій, сформувати власне бачення стратегії розвитку виробництва харчової продукції. Матеріали навчального посібника можуть бути використані при виконанні науково-дослідних робіт здобувачами, магістрантами та аспірантами, викладачами вищих навчальних закладів, фахівцями у харчовій галузі та сфері HoReCa
The textbook reveals priority areas of innovation in industrial and craft production of a modern range of high-quality products, in particular using local raw materials. Particular attention is paid to improving existing or developing new technologies for processing meat, milk and fermentation products and winemaking. The characteristics and requirements for raw materials are presented, the range of food products is systematized, and the main technological equipment designed to ensure the effective implementation of production processes is considered. The information contained in the presented publication allows you to deepen your knowledge of technologies and form your own vision of the development strategy for food production. The materials of the textbook can be used in research work by applicants, undergraduate and graduate students, teachers of higher educational institutions, specialists in the food industry and HoReCa

Опис

Бібліографічний опис

Інновації: класифікація та особливості. Розділ 1 / О. А. Топчій, В. М. Пасічний, О. В. Грек, А. В. Тимчук, Р. М. Мукоїд // Інноваційні промислові та крафтові технології для HoReCa : навч. посібник. – Київ : ВД Дакор, 2024. – С. 1–36.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в