Інновації: класифікація та особливості
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Навчальний посібник розкриває пріорітетні напрямки інновацій у промисловому та крафтовому виробництві сучасного асортименту високоякісних продуктів, зокрема з використанням локальних сировинних ресурсів. Особливу увагу зосереджено на удосконаленні існуючих або розроблені нових технологій переробки м’яса, молока та продуктів бродіння і виноробства. Представлено характеристику і вимоги до сировини, систематизовано асортимент харчових продуктів, а також розглянуто основне технологічне обладнання, призначене для забезпечення ефективного проведення виробничих процесів. Інформація, яка міститься в представленому виданні, дозволяє поглибити знання із технологій, сформувати власне бачення стратегії розвитку виробництва харчової продукції.
Матеріали навчального посібника можуть бути використані при виконанні науково-дослідних робіт здобувачами, магістрантами та аспірантами, викладачами вищих навчальних закладів, фахівцями у харчовій галузі та сфері HoReCa
The textbook reveals priority areas of innovation in industrial and craft production of a modern range of high-quality products, in particular using local raw materials. Particular attention is paid to improving existing or developing new technologies for processing meat, milk and fermentation products and winemaking. The characteristics and requirements for raw materials are presented, the range of food products is systematized, and the main technological equipment designed to ensure the effective implementation of production processes is considered. The information contained in the presented publication allows you to deepen your knowledge of technologies and form your own vision of the development strategy for food production. The materials of the textbook can be used in research work by applicants, undergraduate and graduate students, teachers of higher educational institutions, specialists in the food industry and HoReCa
The textbook reveals priority areas of innovation in industrial and craft production of a modern range of high-quality products, in particular using local raw materials. Particular attention is paid to improving existing or developing new technologies for processing meat, milk and fermentation products and winemaking. The characteristics and requirements for raw materials are presented, the range of food products is systematized, and the main technological equipment designed to ensure the effective implementation of production processes is considered. The information contained in the presented publication allows you to deepen your knowledge of technologies and form your own vision of the development strategy for food production. The materials of the textbook can be used in research work by applicants, undergraduate and graduate students, teachers of higher educational institutions, specialists in the food industry and HoReCa
Опис
Ключові слова
інновації, HoReCa, крафтові технології, технології переробки молока, технології переробки м’яса, технології продуктів бродіння і виноробства, innovations, crafting technologies, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Бібліографічний опис
Інновації: класифікація та особливості. Розділ 1 / О. А. Топчій, В. М. Пасічний, О. В. Грек, А. В. Тимчук, Р. М. Мукоїд // Інноваційні промислові та крафтові технології для HoReCa : навч. посібник. – Київ : ВД Дакор, 2024. – С. 1–36.