Особливості організації виробництва кондитерських виробів без цукру в ресторані сімейного готелю в с. Микитинці Івано-Франківської області
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Кобилянська, О. П. Особливості організації виробництва кондитерських виробів без цукру в ресторані сімейного готелю в с. Микитинці Івано-Франківської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 241 Готельно-ресторанна справа / Кобилянська Ольга Павлівна ; наук. керівник Ольга Сергіївна Пушка. – Київ, 2024. – 155 с.