Удосконалення технології приготування дозрілої бражки з використанням ресурсозберігаючих заходів в умовах ЛВН «Лімітед»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Іванусенко, О. М. Удосконалення технології приготування дозрілої бражки з використанням ресурсозберігаючих заходів в умовах ЛВН «Лімітед» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Іванусенко Олександр Михайлович ; наук. керівник Микола Васильович Бондар. – Київ, 2024. – 78 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в