Удосконалення технології приготування дозрілої бражки з використанням ресурсозберігаючих заходів в умовах ЛВН «Лімітед»
Вантажиться...
Дата
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Іванусенко, О. М. Удосконалення технології приготування дозрілої бражки з використанням ресурсозберігаючих заходів в умовах ЛВН «Лімітед» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Іванусенко Олександр Михайлович ; наук. керівник Микола Васильович Бондар. – Київ, 2024. – 78 с.