Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба «Білий череневий » для оператора ринку ФОП Стасюк О.М. відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2019

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Алтухова, Ю. Д. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба «Білий череневий » для оператора ринку ФОП Стасюк О.М. відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Алтухова Юлія Дмитрівна ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2025. – 147 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в