Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба «Білий череневий » для оператора ринку ФОП Стасюк О.М. відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2019
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Алтухова, Ю. Д. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба «Білий череневий » для оператора ринку ФОП Стасюк О.М. відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2019 : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Алтухова Юлія Дмитрівна ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2025. – 147 с.