Реологічні властивості здобного тіста на основі розвареного пшона

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

За результатами досліджень було встановлено, що найближчимидо контролю (здобне тісто на основі пшеничного борошна) реологічні показники мав зразок здобного тіста на основі пшона, розвареного за гідромодуля 1:3
According to the results of the research, it was found that the rheological indicators closest to the control (wheat flour-based puff pastry) were those of a sample of millet-based puff pastry cooked at a hydromodulus of 1:3

Опис

Бібліографічний опис

Побрусило, М. В. Реологічні властивості здобного тіста на основі розвареного пшона / М. В. Побрусило, Н. П. Івчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 7–8 квітня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 1. – С. 27.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в