Реологічні властивості здобного тіста на основі розвареного пшона
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
За результатами досліджень було встановлено, що найближчимидо контролю (здобне тісто на основі пшеничного борошна) реологічні показники мав зразок здобного тіста на основі пшона, розвареного за гідромодуля 1:3
According to the results of the research, it was found that the rheological indicators closest to the control (wheat flour-based puff pastry) were those of a sample of millet-based puff pastry cooked at a hydromodulus of 1:3
According to the results of the research, it was found that the rheological indicators closest to the control (wheat flour-based puff pastry) were those of a sample of millet-based puff pastry cooked at a hydromodulus of 1:3
Опис
Бібліографічний опис
Побрусило, М. В. Реологічні властивості здобного тіста на основі розвареного пшона / М. В. Побрусило, Н. П. Івчук // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 7–8 квітня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 1. – С. 27.
