Використання екстрактів меліси та суцвіть чорнобривців для отримання оздоровчого безалкогольного напою
Вантажиться...
Файли
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Метою даної роботи є розроблення способу виробництва безалкогольного напою оздоровчого призначення, який відповідав би сучасним тенденціям здорового харчування. Використання екстрактів рослинної сировини, зокрема меліси та суцвіть чорнобривців, у поєднанні з абрикосовим соком дозволяє отримати безалкогольний напій оздоровчого призначення з приємним смаком, ароматом та корисними властивостями, що робить його привабливим для широкого кола споживачів
The purpose of this work is to develop a method for producing a non-alcoholic health drink that would meet modern trends in healthy eating. The use of plant extracts, in particular lemon balm and marigold inflorescences, in combination with apricot juice allows you to obtain a non-alcoholic health drink with a pleasant taste, aroma and beneficial properties, which makes it attractive to a wide range of consumers
The purpose of this work is to develop a method for producing a non-alcoholic health drink that would meet modern trends in healthy eating. The use of plant extracts, in particular lemon balm and marigold inflorescences, in combination with apricot juice allows you to obtain a non-alcoholic health drink with a pleasant taste, aroma and beneficial properties, which makes it attractive to a wide range of consumers
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Абдукарімов, М. Використання екстрактів меліси та суцвіть чорнобривців для отримання оздоровчого безалкогольного напою / М. Абдукарімов, А. Башта // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 7–11 квітня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 1. – С. 18.