Вплив антисептиків на технохімічні показники спиртових бражок у технології спирту із крохмалевмісної сировини
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Нами проведені дослідження антимікробних препаратів (антисептиків), здатних пригнічувати розвиток інфікуючої мікрофлори. В ході роботи досліджували дію антисептиків Акватон - 10, Вазин, формалін, антибіотик Дестіферм PG та визначали їх оптимальні концентрації, при яких забезпечується максимальне пригнічення розвитку контамінуючої мікрофлори і зберігається висока бродильна активність дріжджів.
We investigated antimicrobial (antiseptic) able to suppress the development of infective microorganisms. In the course of the investigated effect of antiseptics Akvaton - 10 Vazyn, formalin, antibiotic Destiferm PG and determined their optimal concentrations, which provide maximal inhibition of contaminating microflora and is a high fermentation activity of yeast.
We investigated antimicrobial (antiseptic) able to suppress the development of infective microorganisms. In the course of the investigated effect of antiseptics Akvaton - 10 Vazyn, formalin, antibiotic Destiferm PG and determined their optimal concentrations, which provide maximal inhibition of contaminating microflora and is a high fermentation activity of yeast.
Description
Citation
Вплив антисептиків на технохімічні показники спиртових бражок у технології спирту із крохмалевмісної сировини / І. С. Гулий, П. Л. Шиян, В. А. Домарецький // Наукові праці УДУХТ. - 2001. - № 10, Ч. ІІ. – С. 22-23.