Дослідження якісних показників м'ясо-рослинних консервів оздоровчого спрямування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Нами створено нові продукти – консерви «Оздоровчі», харчовою основою яких є яловичина першої категорії, джерелами функціональних інгредієнтів – біоактивовані боби нуту, кунжут, морква та цибуля. Визначено основні показники якості готових продуктів. досліджено показники мікробіологічної чистоти розроблених продуктів. Визначено показники харчовоїої цінності нового м'ясо-рослинного продукту We have created new products – canned food “Ozdrovchchi”, the nutritional basis of which is beef of the first category, sources of functional ingredients – bioactivated chickpeas, sesame, carrots and onions. The main quality indicators of finished products have been determined. The indicators of microbiological purity of the developed products have been investigated. The indicators of nutritional value of the new meat-vegetable product have been determined

Опис

Бібліографічний опис

Бажай-Жежерун, С. А. Дослідження якісних показників м'ясо-рослинних консервів оздоровчого спрямування / С. А. Бажай-Жежерун, А. О. Башта // Якість та безпечність продукції у внутрішній і зовнішній торгівлі: сучасні вектори розвитку і перспективи : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 15 жовтня 2024 р., м. Полтава. – Полтава : НДАУ, 2024. – С. 20–21.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в