Хліб, збагачений щавнатом

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Ми розробили спосіб виробництва житньо-пшеничного хліба підвищеної біо-логічної цінності, який збагачений порошком щавнату. Як пшеничне борошно використовується пшеничне цільнозернове борошно. We have developed a method for producing rye-wheat bread of increased biological value, which is enriched with scolar powder. Whole wheat flour is used as wheat flour.

Опис

Бібліографічний опис

Бажай-Жежерун, С. А. Хліб, збагачений щавнатом / С. А. Бажай-Жежерун, Д. Б. Рахметов // Здорове харчування від дитинства до довголіття: комплексний підхід, стан та перспективи : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 24–25 жовтня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 50–52.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в