Електроконтактний нагрів у сфері HoReCa – інноваційне рішення для сучасних кухонь

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Електроконтактний нагрів перестає бути експериментальною технологією, перетворюючись на невід'ємний елемент сучасної ресторанної кухні. Його унікальна здатність поєднувати енергоефективність, високу продуктивність і точність у приготуванні страв відповідає основним викликам, які стоять сьогодні перед підприємствами HoReCa. Від кафе до великих готелів, заклади, які вже впровадили цю технологію, відзначають значне покращення якості страв, зростання клієнтської лояльності та зниження операційних витрат.
Ratio of the use of siru resources, in the personalities of meat and milk sowing, unreasonably centered with the use Summary technology. This is not only the economy of the lively gray, but it will allow the product to be used with the creeper dietic and prevention. One of the main directions is corrective of the composition of milk and meat products are the combination of them with a seat of the raster. Introduction in their composition of different additives and biological components in the type of pastes, the emulic method is a summary of the cattle, the intensification of the tinked characteristics, as well as the dissemination of the assortment with the teaching of the indictment.

Опис

Бібліографічний опис

Бабанова, О. Електроконтактний нагрів у сфері HoReCa – інноваційне рішення для сучасних кухонь / О. Бабанова, А. Шевченко // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : матеріали ІІІ Міжнародної науково-практичної конференції, 15–16 травня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – С. 185–188.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в