Антиоксидантний потенціал водно-спиртових настоїв гарбуза в інноваційних технологіях винних напоїв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Омельченко, М. Антиоксидантний потенціал водно-спиртових настоїв гарбуза в інноваційних технологіях винних напоїв / М. Омельченко, М. Білько, О. Хареба // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 7–11 квітня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 1. – С. 165.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в