Підготовка води на лікеро-горілчаному підприємстві
Вантажиться...
Файли
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Дегустаційні показники та якість лікеро-горілчаної продукції визначається якістю спирту етилового ректифікованого, води підготовленої та інших інгредієнтів. Наведено вплив показників води на якість напоїв та їх стійкість. Охарактеризовано блоки підготовки води на лікеро-горілчаному заводі.
Опис
Бібліографічний опис
Олійник, С. І. Підготовка води на лікеро-горілчаному підприємстві / С. І. Олійник, І. О. Самченко // Біотехнології продовольчих продуктів: проблеми і перспективи : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 10 грудня 2024 р., м. Київ. – Київ : ДНУ «УкрНДІспиртбіопрод», 2024. – С. 146–149.