The food problem in today's challenging conditions

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Four groups of factors that influence the global food problem are characterized. The main directions and ways to overcome it are determined. The revival of the idea of economical consumption of food products is substantiated. Охарактеризовано чотири групи чинників, які впливають на глобальну продовольчу проблему. Визначено основні напрями та шляхи її подолання. Обґрунтовано відродження ідеї економного споживання харчових продуктів.

Опис

Бібліографічний опис

Strashynska, L. The food problem in today's challenging conditions /L. Strashynskа // Другі Гальчинські читання : матеріали Міжнародної наукової конференції, 31 жовтня 2024 р., м. Київ. – Київ, 2024. – С. 163–165

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в