Mood-boosting menu for restaurant business establishments
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
This thesis deals with the connection between dietary choices and mental well-being, emphasizing how restaurant menus can incorporate mood-boosting foods to support guests' emotional health. Implementing such menus may enhance customer satisfaction, foster loyalty, and promote a health-oriented restaurant brand.
У тезах досліджено взаємозв’язок між харчовими звичками та ментальним благополуччям, з акцентом на впровадження до меню закладів ресторанного господарства страв для покращення настрою. Імплементація таких меню сприятиме підвищенню рівня задоволеності гостей, зміцненню їхньої лояльності й формуванню позитивного іміджу закладу як орієнтованого на здорове харчування.
Опис
Бібліографічний опис
Tsyrulnikova, V. Mood-boosting menu for restaurant business establishments / V. Tsyrulnikova, O. Tyshchenko, A. Subota // Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution : proceedings of the 91 International scientific conference of young scientist and students, 7–11 April 2025, Kyiv. – Kyiv : NUFT, 2025. – Part 3. – P. 303.