Дослідження способів приготування тіста для виготовлення простих сухарів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

У тезах порівнюються два способи приготування тіста для виготовлення сухарів: опарний та безопарний. Додавання борошна зеленої гречки покращує щільність м’якушки та підвищує міцність виробів. Опарний спосіб визнано ефективнішим для створення сухарів з кращими структурними характеристиками. The theses compare two dough prepara-tion methods for rusk production: sponge and straight dough. Adding green buckwheat flour improves crumb density and increases product strength. The sponge method is recognized as more effective for producing rusks with better structural characteristics.

Опис

Бібліографічний опис

Дослідження способів приготування тіста для виготовлення простих сухарів / І. С. Погорєлов, Т. О. Кирічок, С. П. Кожем’яко, Л. А. Михонік // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 7–11 квітня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 1. – С. 92.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в