Удосконалення технології напівфабрикату з крупів
Вантажиться...
Файли
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Удосконалення харчових технологій є невід’ємною частиною економічної та соціальної складової концепції сталого розвитку: впровадження інновацій сприяє більш відповідальному використанню ресурсів, робить якісні та безпечні харчові продукти доступнішими.
Обраний вид основної сировини – ячна крупа. Мета – отримати напівфабрикат з поліпшеною поживною цінністю на основі каші, який в подальшому стане основою для виробництва круп’яних котлет, крокетів та інших кулінарних виробів.
Improving food technology is an integral part of the economic and social component of the concept of sustainable development: the introduction of innovations contributes to a more responsible use of resources, makes high-quality and safe food products more accessible. The selected type of main raw material is barley groats. The goal is to obtain a semi-finished product with improved nutritional value based on porridge, which will later become the basis for the production of cereals, croquettes and other culinary products.
Опис
Бібліографічний опис
Віноградов, В. М. Удосконалення технології напівфабрикату з крупів / В. М. Віноградов, В. О. Губеня, А. В. Шаран // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – С. 128–129.