Використання нетрадиційної рослинної сировини в ресторанній галузі

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Обґрунтовано використання нетрадиційної рослинної сировини псилліуму, батату, плодів бузини чорної, що дасть можливість в закладах ресторанної господарства приготувати оригінальні страви, розширити асортимент ресторанної продукції, яка матиме позитивний вплив на здоров’я споживача The use of non-traditional plant raw materials psyllium, sweet potato, black elderberry fruits is substantiated, which will allow restaurant establishments to prepare original dishes, expand the range of restaurant products that will have a positive impact on consumer health

Опис

Бібліографічний опис

Дочинець, І. В. Використання нетрадиційної рослинної сировини в ресторанній галузі / І. В. Дочинець, О. М. Кирпіченкова // Науково-практичні розробки молодих учених в хімічній, харчовій та парфумерно-косметичній галузях промисловості : матеріали ХІ Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих учених і здобувачів освіти, 22 листопада 2024 р., м. Хмельницький. – Хмельницький : ХНТУ, 2024. – С. 88–89.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в