Перспективи переформатування вітчизняних закладів ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Доведено, що впровадження формату обслуговування dark kitchen у вітчизняних закладах ресторанного господарства, дозволить підвищити їхню впізнаваність та конкурентоспроможність It has been proven that the introduction of the "dark kitchen" service format in domestic restaurant establishments will increase their recognition and competitiveness

Опис

Бібліографічний опис

Ляшкова, Т. С. Перспективи переформатування вітчизняних закладів ресторанного господарства / Т. С. Ляшкова, Л. О. Шаран, А. В. Шаран // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – С. 125.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в