Перспективи переформатування вітчизняних закладів ресторанного господарства
Вантажиться...
Файли
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Доведено, що впровадження формату обслуговування dark kitchen у вітчизняних закладах ресторанного господарства, дозволить підвищити їхню впізнаваність та конкурентоспроможність
It has been proven that the introduction of the "dark kitchen" service format in domestic restaurant establishments will increase their recognition and competitiveness
Опис
Бібліографічний опис
Ляшкова, Т. С. Перспективи переформатування вітчизняних закладів ресторанного господарства / Т. С. Ляшкова, Л. О. Шаран, А. В. Шаран // Інноваційні технології в готельно-ресторанному та туристичному бізнесі : матеріали XIV Міжнародної науково-практичної конференції, 22 травня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – С. 125.