Технологічні особливості виробництва сухих вин з винограду південного регіону України для розвитку еногастрономічних маршрутів «Дороги вина та смаку»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Абкадиров, Ф. Р. Технологічні особливості виробництва сухих вин з винограду південного регіону України для розвитку еногастрономічних маршрутів «Дороги вина та смаку» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології, 242 Туризм і рекреація / Абкадиров Февзі Рустємович ; наук. керівники Роман Миколайович Мукоїд, Олена Миколаївна Харченко. – Київ, 2025. – 95 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в