Технологічні особливості виробництва сухих вин з винограду південного регіону України для розвитку еногастрономічних маршрутів «Дороги вина та смаку»
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Абкадиров, Ф. Р. Технологічні особливості виробництва сухих вин з винограду південного регіону України для розвитку еногастрономічних маршрутів «Дороги вина та смаку» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології, 242 Туризм і рекреація / Абкадиров Февзі Рустємович ; наук. керівники Роман Миколайович Мукоїд, Олена Миколаївна Харченко. – Київ, 2025. – 95 с.
