Розроблення заходів операційного вдосконалення виробничих процесів виготовлення вермішелі швидкого приготування “Reeva зі смаком гострої курки” для оператора ринку ТОВ «Евро Фуд Сервіс»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Якименко, С. І. Розроблення заходів операційного вдосконалення виробничих процесів виготовлення вермішелі швидкого приготування “Reeva зі смаком гострої курки” для оператора ринку ТОВ «Евро Фуд Сервіс» : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології, 133 Галузеве машинобудування, 174 Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка / Якименко Сергій Ігорович ; наук. керівники Богдан Сергійович Пащенко, Олександр Миколайович Чепелюк, Олександр Миколайович Пупена. – Київ, 2025. – 173 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в