Удосконалення технології паштетів в оболонці з використанням білково-жирової емульсії на основі курячого жиру

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

При виробництві і розробленні нових рецептур м’ясних паштетів широко застосовуються білково-жирові емульсії та стабілізатори на основі колагеновмісної сировини, які за рахунок своїх «клеючих» властивостей дозволяють стабілізувати реологічні і органолептичні характеристики (текстури) паштетів. При виборі і коректуванні співвідношення компонентів у рецептурі БЖЕ і відпрацьовуванні технології виробництва необхідно враховувати специфіку функціонально-технологічних властивостей окремих видів сировини, їхньої сумісності, аспекти взаємо балансування складів інгредієнтів та параметрів технологічної обробки з метою спрямованого регулювання якісних показників.

Опис

Бібліографічний опис

Удосконалення технології паштетів в оболонці з використанням білково-жирової емульсії на основі курячого жиру / О. Гащук, О. Москалюк, Ю. Меркулова, Є. Думан // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : матеріали ІІІ-ої Міжнародної науково-практичної конференції, 15-16 травня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – С. 90–91.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в