Удосконалення технології паштетів в оболонці з використанням білково-жирової емульсії на основі курячого жиру
Вантажиться...
Файли
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
При виробництві і розробленні нових рецептур м’ясних паштетів широко застосовуються білково-жирові емульсії та стабілізатори на основі колагеновмісної сировини, які за рахунок своїх «клеючих» властивостей дозволяють стабілізувати реологічні і органолептичні характеристики (текстури) паштетів. При виборі і коректуванні співвідношення компонентів у рецептурі БЖЕ і відпрацьовуванні технології виробництва необхідно враховувати специфіку функціонально-технологічних властивостей окремих видів сировини, їхньої сумісності, аспекти взаємо балансування складів інгредієнтів та параметрів технологічної обробки з метою спрямованого регулювання якісних показників.
Опис
Бібліографічний опис
Удосконалення технології паштетів в оболонці з використанням білково-жирової емульсії на основі курячого жиру / О. Гащук, О. Москалюк, Ю. Меркулова, Є. Думан // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : матеріали ІІІ-ої Міжнародної науково-практичної конференції, 15-16 травня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – С. 90–91.