Ферментативна активність та хлібопекарські властивості борошна з насіння бобових культур та їх солодів

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджена ферментативна активність борошна з насіння сої, гороху, люпину та їх солодів, проаналізований вплив добавок цих видів борошна до пшеничного на автолітичну активність, "число падіння" сумішей та на хід біохімічних процесів під час приготування хлібного тіста. Enzymatic activity of flour out of seeds of soy, peas, lupine and their malts has been investigated. The influence on the autolytic activity, "falling number" of the mixture and biochemical processes in the preparation of bread dough of additives out of these types of flour to wheat flour has been investigated.

Опис

Ключові слова

антипоживні речовини, substances without nutritional value, ферменти, борошно з солоду бобових, хлібобулочні вироби, enzymes, flour out of legume malt, baked products, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Ферментативна активність та хлібопекарські властивості борошна з насіння бобових культур та їх солодів / Л. Ю. Арсеньєва, О. В. Борисенко, В. М. Махинько, Н. П. Бондар, О. Л. Карнаушенко // Вісник Харківського державного технічного університету сільського господарства. - 2003. - № 22. - С. 189-196.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced