Розробка та впровадження вертикально-інтегрованої крафтової схеми локального виробництва на основі кооперації для забезпечення продовольчої безпеки громади та розвитку туристичної сфери. Технологія виробництва хлібобулочних виробів із використанням локальної сировини як елемент туристичної ідентичності регіону

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Опис

Бібліографічний опис

Ярош, Р. О. Розробка та впровадження вертикально-інтегрованої крафтової схеми локального виробництва на основі кооперації для забезпечення продовольчої безпеки громади та розвитку туристичної сфери. Технологія виробництва хлібобулочних виробів із використанням локальної сировини як елемент туристичної ідентичності регіону : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології, 242 Туризм і рекреація / Ярош Роман Олександрович ; наук. керівники Оксана Анатоліївна Топчій, Ірина Ярославівна Антоненко. – Київ, 2025. – 78 с.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в