Innovative approaches to use transglutaminase in meat-containing products
Вантажиться...
Файли
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Innovative approaches to use transglutaminase in meat-containing products / I. Strashynskyi, V. Pasichnyi, R. Shtepa, N. Kobyletsky // Наукові здобутки молоді - вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-і Міжнародноі науковоі конференціі молодих учених, аспірантів і студентів, 7-11 квітня 2025 р., м. Київ. – Киів : НУХТ. – Ч. 1. – С. 210