Використання модифікованої упаковки для збільшення терміну зберігання філе курчат бройлерів
Вантажиться...
Файли
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
У роботі розглянуто вплив різних типів пакування на якість м’яса стегна курчат-бройлерів під час зберігання. Досліджено фізико-хімічні та органолептичні показники протягом 10 діб зберігання за температури 4 °C. Встановлено, що застосування упаковки з модифікованим газовим середовищем та особливо – з поглиначами кисню – сприяє збереженню вологості, pH, вологоутримуючої здатності й споживчих властивостей м’яса.
Опис
Бібліографічний опис
Маринін, А. І. Використання модифікованої упаковки для збільшення терміну зберігання філе курчат бройлерів / А. І. Маринін, Р. С. Святненко, В. М. Пасічний // Промисловість та крафт для HoReCa в туризмі: досвід, проблеми, інновації : програма та матеріали ІІІ-ої Міжнародної науково-практичної конференції, 15-16 травня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – С. 32–33.