Використання дикорослих харчових трав у хлібопеченні

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Хранение и переработка зерна

Анотація

У статті розглянуто можливість і перспективність використання дикорослих харчових трав для збагачення хлібобулочних виробів вітамінами і харчовими волокнами. The article considers the possibilities and perspectives of use of wild edible plants for the enrichment of bakery products vitamins and dietary fiber.

Опис

Ключові слова

хліб, збагачення, харчові волокна, вітаміни, рослини, bread, supplementation, dietary fiber, vitamins, plants, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Бібліографічний опис

Махинько, В. М. Використання дикорослих харчових трав у хлібопеченні / В. М. Махинько, Л. О. Даньшіна, Л. В. Махинько, О. В. Бабич // Хранение и переработка зерна. - 2011. - № 1. - С. 55-57.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced