Купажовані тваринно-рослинні жири
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Купажований жир
Склад купажованого жиру, що містить тваринний топлений жир, який відрізняється тим, що додатково додається соєва та гірчична олії при наступному співвідношенню інгредієнтів, мас. %:
Тваринний топлений жир 45 - 55
Соєва олія 15 – 25
Гірчична олія решта
Mixed fat
Composition of mixed fat containing rendered animal fat, wherein further added soybean and mustard oil at the following relationship ingredients by weight. %:
Animal melted fat - 45 – 55,
Soybean oil - 15 – 25,
Mustard oil - remaining.
Опис
Ключові слова
антиокиснення, unoxidation, купажований жир, жирнокислотний склад, mixed fat, fatty acid composition, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів, кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів