Тренди у харчовій промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянуто харчова промисловість як така, що задовольняє потреби людей у продуктах харчування. Описані тренди, які спостерігаються у харчовій промисловості: спрямованість на забезпечення споживачів якісною продукцією, виробництво продукції з натуральної сировини, зміна споживацьких пріоритетів в напрямку більш доступної продукції, збільшення намірів до споживання органічної продукції, підвищена увага споживачів до продукції вітчизняних брендів. Доведена актуальність розглянутих трендів.

Опис

Бібліографічний опис

Бєлова, Т. Г. Тренди у харчовій промисловості / Т. Г. Бєлова // Актуальні проблеми та перспективи розвитку обліку, аналізу та контролю в соціально-орієнтованій системі управління підприємством : матеріали VIII Всеукраїнської науково-практичної конференції, 25 березня 2025 р., м. Полтава. – Полтава : ПДАУ, 2025. – Ч. 2. – С. 410–411.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в