Accessibility and comfort of foodservice enterprises: principles of inclusive engineering
Вантажиться...
Файли
Дата
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
The paper examines the principles of inclusive engineering as the basis for creating accessible and comfortable environments in foodservice enterprises.
У матеріалах розглянуто принципи інклюзивного інжинірингу як основу створення доступного та комфортного середовища на підприємствах харчування.
Опис
Бібліографічний опис
Accessibility and comfort of foodservice enterprises: principles of inclusive engineering / A. Kuzmin, O. Chemakina, O. Matyiashchuk, O. Kuzmin // Scientific progress: theories, applications and global impact : collection of scientific papers with the proceedings of the 1st International scientific and practical conference, July 14-16, 2025, Braga, Portugal. – Braga, 2025. – Pp. 33-40. DOI: 10.70286/EOSS-14.07.2025
