Природні дисперсні мінерали в обезбарвленні цукрових соків
Файли
Дата
1995
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянута можливість використання природних дисперсних мінералів для інтенсифікації процесів адсорбційної очистки напівпродуктів бурякоцукрового виробництва. Consider using natural dispersal minerals for intensification of the process of adsorption cleaning intermediates sugar beet production.
Опис
Ключові слова
адсорбційна очистка, бурякоцукрове виробництво, природні дисперсні мінерали, adsorption treatment, sugar beet production, natural minerals disperse, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів
Бібліографічний опис
Природні дисперсні мінерали в обезбарвленні цукрових соків / Н. О. Бабич, В. В. Манк, Г. А. Федоренко, О. В. Подаревська, О. М. Мірошников // Тези доповідей : Всеукраїнської науково-технічної конференції : Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість, 17-20 жовтня 1995. – С. 55.