Природні дисперсні мінерали в обезбарвленні цукрових соків

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1995

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянута можливість використання природних дисперсних мінералів для інтенсифікації процесів адсорбційної очистки напівпродуктів бурякоцукрового виробництва. Consider using natural dispersal minerals for intensification of the process of adsorption cleaning intermediates sugar beet production.

Опис

Ключові слова

адсорбційна очистка, бурякоцукрове виробництво, природні дисперсні мінерали, adsorption treatment, sugar beet production, natural minerals disperse, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Природні дисперсні мінерали в обезбарвленні цукрових соків / Н. О. Бабич, В. В. Манк, Г. А. Федоренко, О. В. Подаревська, О. М. Мірошников // Тези доповідей : Всеукраїнської науково-технічної конференції : Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість, 17-20 жовтня 1995. – С. 55.