Природні дисперсні мінерали в обезбарвленні цукрових соків

Ескіз

Дата

1995

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Розглянута можливість використання природних дисперсних мінералів для інтенсифікації процесів адсорбційної очистки напівпродуктів бурякоцукрового виробництва. Consider using natural dispersal minerals for intensification of the process of adsorption cleaning intermediates sugar beet production.

Опис

Ключові слова

адсорбційна очистка, бурякоцукрове виробництво, природні дисперсні мінерали, adsorption treatment, sugar beet production, natural minerals disperse, кафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів

Бібліографічний опис

Природні дисперсні мінерали в обезбарвленні цукрових соків / Н. О. Бабич, В. В. Манк, Г. А. Федоренко, О. В. Подаревська, О. М. Мірошников // Тези доповідей : Всеукраїнської науково-технічної конференції : Розробка та впровадження прогресивних технологій та обладнання у харчову та переробну промисловість, 17-20 жовтня 1995. – С. 55.

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced