Удосконалення системи управління безпечністю при виробництві сиру 50% твердого "Український фірмовий" на ПрАТ «Лакталіс Суми»
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
Бібліографічний опис
Науменко, Д. Ю. Удосконалення системи управління безпечністю при виробництві сиру 50% твердого "Український фірмовий" на ПрАТ «Лакталіс Суми» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Науменко Даниїл Юрійович ; наук. керівник Оксана Миколаївна Вашека. – Київ, 2025. – 202 с.
