Проєкт цеху по виробництву ферментованих молочних продуктів потужністю 32 т молока за добу у місті Сміла Черкаської області
Вантажиться...
Дата
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Опис
Бібліографічний опис
Сушко, Є. Л. Проєкт цеху по виробництву ферментованих молочних продуктів потужністю 32 т молока за добу у місті Сміла Черкаської області : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Єлизавета Леонідівна Сушко ; наук. керівник Алла Вікторівна Тимчук. – Київ, 2025. – 76 с.
