Очищення шунгітом соку столового буряку від пектинових речовин
Файли
Дата
2009
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджена кінетика процесу адсорбції пектинових речовин із соку столового буряка природним мінералом шунгітом.
Опис
Ключові слова
пектинові речовини, сік столового буряка, процес адсорбції, matters, juice of table beet, process of adsorption, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Шейко, Т. В. Очищення шунгітом соку столового буряку від пектинових речовин / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк // Наукові праці Національного університету харчових технологій. - Київ : НУХТ, 2011. - № 37-38. – С. 163-167.