Дослідження кінетики адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено кінетику адсорбції пектинових речовин із соку столового буряка шунгітом, визначено коефіцієнти масовіддачі та масопередачі при зовнішній та внутрішній дифузії в порах адсорбента.

Опис

Ключові слова

сік столового буряка, beet juice, шунгіт, адсорбційне очищення, коефіцієнти дифузії, масовіддачі, масопередачі, shungite, adsorption, diffusion coefficient, mass transfer coefficient, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Шейко, Т. В. Дослідження кінетики адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк // Харчова промисловість. - 2011.- Вип. 10. – С. 203-207.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced