Дослідження кінетики адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка
Файли
Дата
2011
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Досліджено кінетику адсорбції пектинових речовин із соку столового буряка шунгітом, визначено коефіцієнти масовіддачі та масопередачі при зовнішній та внутрішній дифузії в порах адсорбента.
Опис
Ключові слова
сік столового буряка, beet juice, шунгіт, адсорбційне очищення, коефіцієнти дифузії, масовіддачі, масопередачі, shungite, adsorption, diffusion coefficient, mass transfer coefficient, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Бібліографічний опис
Шейко, Т. В. Дослідження кінетики адсорбції пектинових речовин шунгітом із соку столового буряка / Т. В. Шейко, Л. М. Мельник, О. С. Марценюк // Харчова промисловість. - 2011.- Вип. 10. – С. 203-207.