Теплові процеси в харчових продуктах: сучасні тенденції та обладнання
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Теплова обробка є фундаментальним етапом у виробництві харчових продуктів, що визначає їх безпеку, якість, поживну цінність та органолептичні властивості. В умовах зростаючих вимог споживачів до якості та безпеки харчових продуктів, а також необхідності зниження енергоспоживання та мінімізації впливу на довкілля, розвиток технологій та обладнання для теплових процесів набуває особливої актуальності.
Опис
Бібліографічний опис
Дем'яненко, А. В. Теплові процеси в харчових продуктах: сучасні тенденції та обладнання / А. В. Дем'яненко, В. Я. Сапіга // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 91-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 7–11 квітня 2025 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2025. – Ч. 2. – С. 174.
