Інтенсифікація процесу віджимання бурякового жому
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено аналіз сучасних схем пресування бурякової стружки, визначено їх переваги та недоліки. Показано, що найважливішими факторами, які впливають на процес пресування свіжого жому, є початковий вміст вологи в ньому, тиск пресування, тривалість витримки продукту під цим тиском, а також температура пресованого матеріалу.
Опис
Бібліографічний опис
Цюрпита, М. Інтенсифікація процесу віджимання бурякового жому / М. Цюрпита, Є. Бабко, В. Олішевський // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 2. – С. 124.
