Обгрунтування вибору пакування при виробництві морозива сироваткового
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Проведено аналіз існуючих типів споживчого пакування для морозива та на основі визначених фізико-хімічних показників морозива на основі рідких концентратів демінералізованої сироватки обрано найбільш доцільне, а саме жорстке пакування типу "папір – фольга – полімер". Перспективою подальших досліджень євизначення мікробіологічних показників продукту під час довготривалого зберігання.
Опис
Бібліографічний опис
Михалевич, А. Обгрунтування вибору пакування при виробництві морозива сироваткового / А. Михалевич, У. Бандура // Синергія науки і бізнесу у повоєнному відновленні регіонів України : матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції (ХНТУ), 24–26 квітня 2024 р., м. Одеса. – Одеса : Олді+, 2024. – Ч. 3. – С. 104–107.
