Використання вторинних молочних ресурсів для виробництва нових продуктів
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Аналіз світового та вітчизняного досвіду свідчить, що комплексне використання молочної сироватки з харчовою сировиною рослинного та тваринного походження є перспективним напрямком щодо розроблення ресурсозберігаючих технологій харчових продуктів.
Опис
Бібліографічний опис
Осьмак, А. О. Використання вторинних молочних ресурсів для виробництва нових продуктів / А. О. Осьмак, У. Г. Бандура // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : матеріали ХII Міжнародної науково-технічної конференції, 21 листопада 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 237–238.
