Використання вторинних молочних ресурсів для виробництва нових продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Аналіз світового та вітчизняного досвіду свідчить, що комплексне використання молочної сироватки з харчовою сировиною рослинного та тваринного походження є перспективним напрямком щодо розроблення ресурсозберігаючих технологій харчових продуктів.

Опис

Бібліографічний опис

Осьмак, А. О. Використання вторинних молочних ресурсів для виробництва нових продуктів / А. О. Осьмак, У. Г. Бандура // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : матеріали ХII Міжнародної науково-технічної конференції, 21 листопада 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 237–238.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в