Вивчення процесу гідролізу лактози у концентратах демінералізованої сироватки

Вантажиться...
Ескіз

Дата

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Застосування сироваткових концентратів у технологіях йогуртів, сметани і кисломолочних десертів є актуальним, що доведено рядом вітчизняних і закордонних вчених. У той же час, сироваткові концентрати містять надлишкову кількість лактози, що може обмежити їх використання як через погіршення органолептичних показників харчових продуктів з концентратами під час зберігання, так і внаслідок відмови від продуктів з високим вмістом лактози споживачами з алергійними захворюванням.

Опис

Бібліографічний опис

Вивчення процесу гідролізу лактози у концентратах демінералізованої сироватки / А. П. Михалевич, Л. О. Моісеєва, Г. Є. Поліщук, У. Г. Бандура // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : матеріали ХII Міжнародної науково-технічної конференції, 21 листопада 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 278–279.

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в