Вивчення процесу гідролізу лактози у концентратах демінералізованої сироватки
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Застосування сироваткових концентратів у технологіях йогуртів, сметани і кисломолочних десертів є актуальним, що доведено рядом вітчизняних і закордонних вчених. У той же час, сироваткові концентрати містять надлишкову кількість лактози, що може обмежити їх використання як через погіршення органолептичних показників харчових продуктів з концентратами під час зберігання, так і внаслідок відмови від продуктів з високим вмістом лактози споживачами з алергійними захворюванням.
Опис
Бібліографічний опис
Вивчення процесу гідролізу лактози у концентратах демінералізованої сироватки / А. П. Михалевич, Л. О. Моісеєва, Г. Є. Поліщук, У. Г. Бандура // Наукові проблеми харчових технологій та промислової біотехнології в контексті євроінтеграції : матеріали ХII Міжнародної науково-технічної конференції, 21 листопада 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – С. 278–279.
