Сучасний підхід до організації технологічного процесу підготовки зерна жита до помелу
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Наведено технологічний процес підготовки зерна жита до сортового помелу із застосуванням оптичного сортування. Описано етапи підготовки зерна жита до переробки із обґрунтуванням кожного етапу.
Опис
Бібліографічний опис
Сучасний підхід до організації технологічного процесу підготовки зерна жита до помелу / Д. В. Галка, Є. І. Харченко, А. В. Шаран, О. А. Єремєєва // Інноваційні технології та підвищення ефективності виробництва харчових продуктів : тези доповідей VІ Всеукраїнської науково-практичної конференції в заочній формі, 21 жовтня 2025 р., м. Умань. – Умань : УНУС, 2025. – С. 6–10.
