Спосіб виробництва житньо-пшеничних хлібних виробів (Патент на корисну модель № 132997)
Вантажиться...
Дата
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Спосіб виробництва житньо-пшеничних хлібних виробів включає заміс тіста з борошна пшеничного першого сорту та житнього обдирного, дріжджів, солі, цукру, його бродіння, оброблення, вистоювання й випікання. На стадії замішування тіста вводять полікомпонентний підкислювач "Оптимальний 1" в кількості 4,0-4,5 % та харчові волокна гороху в кількості 4,8- 5,2 % від маси борошна. Процес бродіння триває 25-30 хв. The method of production of rye-wheat bread products includes kneading dough from first grade wheat flour and peeled rye flour, yeast, salt, sugar, its fermentation, processing, proofing and baking. At the stage of kneading the dough, a multicomponent acidifier "Optimal 1" is introduced in an amount of 4.0-4.5% and pea dietary fiber in an amount of 4.8-5.2% of the flour mass. The fermentation process lasts 25-30 minutes.
Опис
Бібліографічний опис
Патент на корисну модель 131669 МПК A21D 8/02 (2006.01), A21D 2/00, A21D 2/36 (2006.01) Спосіб виробництва житньо-пшеничних хлібних виробів / К. І. Гребонос, В. І. Зуйко, Т. А. Сильчук. – № u201808034; заявл. 19.07.2018, Опубл. 25.01.2019, бюл. № 2
