Очищення соку столового буряка сорбентами

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено процес адсорбційного очищення від пектинових речовин соку столового буряка за допомогою шунгіта, палигоскіт, глауконіта. Встановлені раціональні технологічні параметри адсорбції пектинів для одержання сокового концентрату. For the production of vegetable juices concentrate, it is reasonable to extract part of pectic substances in order to prevent gelation process. Extraction of pectic substances from vegetable juices can be performed with the help of carbon and natural sorbents. Their adsorption selectivity facilitated the formation of combined sorbents, which showed high level of efficiency during the research.

Опис

Ключові слова

сік столового буряка, шунгіт, палигорськіт, глауконіт, пектинові речовини, концентрат, Juice of table beet, shungite, palygorskite, glauconite, pectin substances, concentrate, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра теплоенергетики та холодильної техніки

Бібліографічний опис

Мельник, Л. Н. Очищення соку столового буряка сорбентами / Л. Н. Мельник, Т. В. Шейко, З. П. Мельник // Київ : НУХТ, 2012.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced