Прогнозування строку придатності ароматизаторів із ефіроолійної сировини

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

На основі проведених досліджень створено математичну модель процесу змін показників якості, яка може включати в себе всі фактори, які впливають на швидкість зниження якості при зберіганні, що дає змогу прогнозувати строк придатності натуральних ароматизаторів. Based on the reseach, a mathematical model of the process of change of quality indicators has been created, which can include all the factors that influence the rate of accumulation of negative indicators in storage, which allows to predict the shelf life of natural flavors.

Опис

Ключові слова

моделювання строку придатності ароматизаторів, моделювання якості ароматизаторів, профілограми ароматизаторів, modeling shelf life of flavors, quality modeling fo flavorings, кафедра технології оздоровчих продуктів, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Коваль, О. А. Прогнозування строку придатності ароматизаторів із ефіроолійної сировини / О. А. Коваль, І. М. Силка, Н. Е. Фролова // Товари і ринки. - 2011. - № 2. - С. 149-155.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced