Удосконалення технології спиртових бражок із використанням кислотостійких ферментних препаратів

Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Визначено ефективність використання кислотостійких ферментних препаратів (ФП) при отриманні зрілих бражок із крохмалевмісної сировини. Встановлені оптимальні концентрації амілази і глюкоамілази для розріджування замісів і оцукрювання розрідженої маси. Результати досліджень по зброджуванню сусла підтверджують доцільність використання кислотостійких ФП у спиртовому виробництві. The efficiency of acid-resistant enzyme preparations (EP) in obtaining fermented washes from starch-containing raw materials is defined. The optimal concentration of amylase and glucoamylase for batch dilution and sugaring of the diluted mass is set. The results of researches on the must fermentation confirm the expedience of the use of acid -resistant EP in alcohol production.

Опис

Ключові слова

заміс, сусло, ферментний препарат, дріжджі, зріла бражка, batch, must, yeast, enzyme preparation, fermented wash, замес, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Удосконалення технології спиртових бражок із використанням кислотостійких ферментних препаратів / П. Л. Шиян, Т. О. Мудрак, Р. Г. Кириленко, В. Б. Сизько // Харчова промисловість. - 2012. - Вип. 13. - С. 43-47.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced