Дослідження динаміки процесу зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2000

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Під час створення нового напою бродіння на основі консорціуму мікроорганізмів Medusomyces gisevii проведено дослідження з вивчення зміни активної і титрованої кислотності та вмісту сухих речовин у процесі зброджування сусла. When creating a new beverage fermented from a consortium of microorganisms Medusomyces gisevii conducted a study on changes of active and titrated acidity and dry matter content during fermentation of wort.

Опис

Ключові слова

загальна жорсткість, total hardness, лужність, активна кислотність, консорціум мікроорганізмів, alkalinity, active acidity, consortium of microorganisms, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Прибильський, В. Л. Дослідження динаміки процесу зброджування сусла культурою Medusomyces gisevii / В. Л. Прибильський, О. П. Вітряк // Харчова промисловість. - 2000. - Вип. 45. - С. 79-83.

Зібрання