Нові штами мікроогранізмів

Ескіз

Дата

2003

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Питання підбору, виділення й дослідження штамів мікроорганізмів для виробництва ферментованих напоїв – основні в створені нових біотехнологій. У результаті проведених досліджень визначено технологічну придатність нових штамів мікроорганізмів до використання в технології ферментованих напоїв та оптимальні умови їх культивування.
The issue of recruiting, selection and study of microorganisms for the production of fermented beverages - mainly in creating new biotechnology. The studies identified technological suitability of new strains for use in the technology of fermented beverages and optimal conditions for their cultivation.

Опис

Ключові слова

штам мікроорганізмів, ферментовані напої, культивування, strain of microorganisms, fermented beverages, cultivation, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Нові штами мікроогранізмів / В. Л. Прибильський, В. А. Домарецький, Н. Коваленко, В. С. Підгорський, Ю. Г. Григоров // Харчова і переробна промисловість. - 2003. - № 1. - С. 14 -15.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced