Розробка аналітичної моделі процесу тепломасопереносу у тістовій заготовці при випіканні хліба
Файли
Дата
2008
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Розглянута проблема створення математичної моделі тепломасообмінних процесів при випіканні хлібних виробів. Представлена аналітична частина математичної моделі (аналітична модель). Математична модель орієнтована на використання сучасних комп'ютерних технологій.
The problem of designing of the mathematical model of heat-mass transfer processes in bread baking is considered. The submitted analytical part of mathematical model (analytical model) is submitted. The mathematical model is focused on the modern computer technologies using.
Опис
Ключові слова
випікання хліба, bread baking, інформаційна технологія проектування, information technology of designing, математична модель, mathematical simulation, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
Бібліографічний опис
Розробка аналітичної моделі процесу тепломасопереносу у тістовій заготовці при випіканні хліба / В. І. Теличкун, Є. В. Штефан,
О. В. Михайлов, Ю. С. Теличкун // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – № 25. – С. 56–58.