We collect and process your personal information for the following purposes: Functional, Statistical

Розробка аналітичної моделі процесу тепломасопереносу у тістовій заготовці при випіканні хліба

Вантажиться...
Thumbnail Image

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Розглянута проблема створення математичної моделі тепломасообмінних процесів при випіканні хлібних виробів. Представлена аналітична частина математичної моделі (аналітична модель). Математична модель орієнтована на використання сучасних комп'ютерних технологій. The problem of designing of the mathematical model of heat-mass transfer processes in bread baking is considered. The submitted analytical part of mathematical model (analytical model) is submitted. The mathematical model is focused on the modern computer technologies using.

Description

Citation

Розробка аналітичної моделі процесу тепломасопереносу у тістовій заготовці при випіканні хліба / В. І. Теличкун, Є. В. Штефан, О. В. Михайлов, Ю. С. Теличкун // Наукові праці Національного університету харчових технологій. – 2008. – № 25. – С. 56–58.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By