Удосконалення технології попередньої дефекації дифузійного соку для відокремлення осаду нецукрів до основної дефекації

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

В результаті повернення на прогресивну попередню дефекацію до дифузійного соку від 0 до 50 % пересатурованого переддефекованого соку різко підвищується швидкість осадження переддефекаційного осаду у декілька разів при збереженні якісних показників соків. Тому раціональною величиною рециркуляції до дифузійного соку персатурованого переддефекованого соку можна вважати 50 %, за якої підвищення швидкості осадження осаду надає можливість відокремлювати переддефекаційних осад до основної дефекації. Due to transfer to diffusion juice progressive preliming of precarbonated prelimed juice increases the rate of preliming sedimentation in several times. Rational value of precarbonated prelimed juice recycling estimates 50% to the diffusion juice ratio, where the increase of sedimentation rate provides for separation of the prelimed sediments prior to the combined liming.

Опис

Ключові слова

відокремлення, separation, швидкість осадження, фільтраційний коефіцієнт, пересатурування, rate of sedimentation, filtration ratio, precarbonation, кафедра експертизи харчових продуктів, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Удосконалення технології попередньої дефекації дифузійного соку для відокремлення осаду нецукрів до основної дефекації / Л. П. Рева, О. О. Петруша, В. Ю. Віслобоков, В. М. Титарчук // Цукор України. – 2011. - № 11. – С. 11-15.

Зібрання