Дослідження реологічних характеристик молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива

Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Досліджено реологічні характеристики молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива з метою встановлення рекомендованих значень сухих речовин пектиновмісної сировини порівняно з типовими сумішами для морозива молочного та пломбіру. Визначено характер структуроутворення в молочно-овочевих системах за рахунок дії складових компонентів рослинної сировини.
In order to determine the recommended amount of solid in pectine-containing material, reological properties of milk-vegetable ice-cream mixes were investigated and compared with the same properties of traditional ice-cream mixes. It was established the structure formation character of milk-vegetable sysnems caused by the influence of raw material components.

Опис

Ключові слова

овочева сировина, vegetable, пектинові речовини, структуроутворення, морозиво молочно-овочеве, pectines, structure formation, milk-vegetable ice cream, кафедра технології цукру і підготовки води, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу

Бібліографічний опис

Дослідження реологічних характеристик молочно-овочевих сумішей для виробництва морозива / А. В. Згурський, Г. Є. Поліщук, Є. І. Ковалевська, І. О. Крапивницька // Харчова наука і технологія. - 2011. - № 2(15). - С.115-118.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced